Θυμάρι
Φωτογραφία: Juanjo R – CC BY-SA 2.0
Ιταλική φινέτσα στο φαγητό
Τα σπορόφυτα θυμαριού παράγονται σε δίσκους 40 θέσεων.
Παρόμοια Είδη
Βασιλικός Αθάνατος
Ο Αθάνατος Βασιλικός είναι μια εύρωστη και γευστική ποικιλία βασιλικού, ιδανική για μαγειρική. Με μέτρια φροντίδα, προσφέρει μακροχρόνια παραγωγή.
Σελινόριζα Brilliant F1
Μέτριο έως μεγάλο μέγεθος. Έτοιμη σε 150-170 ημέρες αναλόγως της εποχής. Λαχανικό που η ζήτησή του ανεβαίνει καθώς έχει ελάχιστες θερμίδες. Για πουρέ, σούπα και…
Θυμάρι Λεμονάτο
Το λεμονάτο θυμάρι είναι θυμάρι με λίγο άρωμα λεμονιού. Σαν φρέσκο, έχει πολύ καλύτερο άρωμα, παρά ξηρό.
Ρίγανη
Η ρίγανη είναι το πιο βασικό αρωματικό στην Ελληνική μαγειρική. Ανακαλύψτε το έξοχο άρωμα της φρέσκιας ρίγανης. Από τα πιο εύκολα φυτά στην καλλιέργεια.
Σέλινο Darklet Light F1
Σέλινο τύπου “σέλερι”. Ανθεκτικό στο ξεβλάστωμα. Ανθεκτικότητα στην σεπτόρια.
Βασιλικός Fino Greco a Palla
Λεπτόφυλλος σφαιρικός αρωματικός βασιλικός ιδανικός για γλάστρες. Κατάλληλος για φαγητό. Συγκομιδή διαρκείας.
Λεβάντα Hidcote
Αρωματική λεβάντα με μεγάλη ανθοφορία και μπλε μοβ λουλούδια που κρατούν το άρωμά τους αφού ξηραθούν.
Βασιλικός Genovese
Κλασική ποικιλία βασιλικού με έντονο άρωμα και γεύση. Απαιτεί μέτρια φροντίδα και αποτελεί ιδανική επιλογή για χρήση στην μαγειρική.
Άνηθος
Αρωματικό με λογχοειδή φύλλα με δροσερό, γλυκάνισο άρωμα και ελαφρώς πικάντικη γεύση. Ευαίσθητος στο κρύο κάτω των 5 oC.
Μαϊντανός
Κλασσικός πλατύφυλλος μαϊντανός. Βασικό συστατικό στην Ελληνική μαγειρική. Σε γλαστράκια (δίσκοι 40 θέσεων)