Θυμάρι
Φωτογραφία: Juanjo R – CC BY-SA 2.0
Ιταλική φινέτσα στο φαγητό
Τα σπορόφυτα θυμαριού παράγονται σε δίσκους 40 θέσεων.
Παρόμοια Είδη
Σέλινο Darklet Light F1
Σέλινο τύπου “σέλερι”. Ανθεκτικό στο ξεβλάστωμα. Ανθεκτικότητα στην σεπτόρια.
Σελινόριζα Brilliant F1
Μέτριο έως μεγάλο μέγεθος. Έτοιμη σε 150-170 ημέρες αναλόγως της εποχής. Λαχανικό που η ζήτησή του ανεβαίνει καθώς έχει ελάχιστες θερμίδες. Για πουρέ, σούπα και…
Μαϊντανός
Κλασσικός πλατύφυλλος μαϊντανός. Βασικό συστατικό στην Ελληνική μαγειρική. Σε γλαστράκια (δίσκοι 40 θέσεων)
Θυμάρι Λεμονάτο
Το λεμονάτο θυμάρι είναι θυμάρι με λίγο άρωμα λεμονιού. Σαν φρέσκο, έχει πολύ καλύτερο άρωμα, παρά ξηρό.
Βασιλικός Αθάνατος
Ο Αθάνατος Βασιλικός είναι μια εύρωστη και γευστική ποικιλία βασιλικού, ιδανική για μαγειρική. Με μέτρια φροντίδα, προσφέρει μακροχρόνια παραγωγή.
Ρίγανη
Η ρίγανη είναι το πιο βασικό αρωματικό στην Ελληνική μαγειρική. Ανακαλύψτε το έξοχο άρωμα της φρέσκιας ρίγανης. Από τα πιο εύκολα φυτά στην καλλιέργεια.
Βασιλικός Φύλλο Μαρουλιού
Ο βασιλικός “Φύλλο Μαρουλιού” είναι μια ελκυστική και γευστική ποικιλία βασιλικού, ιδανική για pesto, σαλάτες και σάντουιτς. Απαιτεί μέτρια φροντίδα και προσφέρει πλούσια φύλλα με…
Δυόσμος
Δυόσμος Mentha spicata. Βασικό συστατικό στην Ελληνική μαγειρική. Πρέπει να υπάρχει σε κάθε κήπο.
Άνηθος
Αρωματικό με λογχοειδή φύλλα με δροσερό, γλυκάνισο άρωμα και ελαφρώς πικάντικη γεύση. Ευαίσθητος στο κρύο κάτω των 5 oC.
Λεβάντα Hidcote
Αρωματική λεβάντα με μεγάλη ανθοφορία και μπλε μοβ λουλούδια που κρατούν το άρωμά τους αφού ξηραθούν.