Σέλινο Darklet F1


Η φωτογραφία εί΄ναι ενδεικτική της ποικιλίας

Darklet: Σέλινο τύπου “σέλερι”

  • Σκούρα πράσινη ποιοτική κεφαλή.
  • Ανθεκτικό στο ξεβλάστωμα.
  • Σκούρο πράσινο και παχύ φύλλωμα.
  • Πρώιμο με μεγάλη παραγωγή.
  • Μέτριοι βλαστοί, γεμάτοι χωρίς κουφώματα.
  • Φύτευση άνοιξη, αφού έχει περάσει ο κίνδυνος παγετού και καλοκαίρι.
  • Ανθεκτικότητα στη σεπτόρια.
  • Σε γλαστράκια (δίσκοι 40 θέσεων), αλλά και σε δίσκους 240 θέσεων.

Η ανθεκτικότητα σε ασθένειες σημαίνει ότι τα υβρίδια αυτά αρρωσταίνουν λιγότερο και όχι ότι είναι άνοσα. Γι αυτό, οι παραγωγοί θα πρέπει να χρησιμοποιούν πάντα τα επιβαλλόμενα φυτοπροστατευτικά μέτρα.

Οι συμβουλές ή υποδείξεις, η διάρκεια και εποχή της καλλιέργειας αποτελούν την καλύτερη τεχνική γνώση της ProPlant και αναφέρονται εδώ μόνον ενδεικτικώς. Πρέπει να προσαρμόζονται στην εμπειρία του κάθε αγρότη. Δεν συνιστούν συμβατικές ή άλλες δεσμεύσεις ή εγγύηση από πλευράς του φυτωρίου για την επιτυχία της καλλιεργείας σας.

Τα αναφερόμενα στοιχεία για την διάρκεια παραγωγής από την φύτευση μέχρι την συγκομιδή, τις αποδόσεις και τα μεγέθη είναι μόνον ενδεικτικά και επιτυγχάνονται με την σωστή καλλιεργητική τεχνική, σε κατάλληλους αγρούς και σε χρονιές χωρίς κλιματικές εξάρσεις.

Συμβουλεύουμε να μη καλλιεργείτε για πρώτη φορά μία νέα ποικιλία σε έκταση μεγαλύτερη του 10% της συνολικής και οπωσδήποτε σε έκταση μικρότερη από 500 m2, ώστε να διαπιστώνετε μόνοι σας την καταλληλότητα των υβριδίων ή ποικιλιών για τις δικές σας συνθήκες.

Παρόμοια Είδη


Μαϊντανός

Κλασσικός πλατύφυλλος μαϊντανός. Βασικό συστατικό στην Ελληνική μαγειρική. Σε γλαστράκια (δίσκοι 40 θέσεων)
Περισσότερα…

Βασιλικός Red Ruby

Πλατύφυλλος βαθυκόκκινος βασιλικός με εξαιρετική γεύση και άρωμα. Κατάλληλος για φαγητό και για διακοσμητική χρήση.
Περισσότερα…

Δυόσμος

Δυόσμος Mentha spicata. Βασικό συστατικό στην Ελληνική μαγειρική. Πρέπει να υπάρχει σε κάθε κήπο.
Περισσότερα…

Άνηθος

Αρωματικό με λογχοειδή φύλλα με δροσερό, γλυκάνισο άρωμα και ελαφρώς πικάντικη γεύση. Ευαίσθητος στο κρύο κάτω των 5 oC.
Περισσότερα…
Scroll to Top