Φλάσκες Πιπεριές

Οι φλάσκες πιπεριές είναι ίσως οι πιπεριές με τις περισσότερες χρήσεις, γεμιστές, ψιλοκομμένες μέσα σε σάλτσες ή σε σαλάτες, στην σχάρα, σε σάντουιτς ή σκέτες σε λωρίδες σαν ένα υγιεινό σνακ χωρίς θερμίδες.

Οι φλάσκες συνήθως συλλέγονται πράσινες μόλις λίγο γυαλίσουν. Τότε είναι κάπως πικάντικες από όταν ωριμάσουν. Είναι πάντα γλυκές και όχι καυτερές, εκτός και αν έχουν συγκαλλιεργηθεί με καυτερές: η γύρη από τις τελευταίες θα επηρεάσει την γεύση στις φλάσκες.

Εδώ, έχουμε καταχωρήσει τις φλάσκες που συνήθως καλλιεργούνται για συλλογή πράσινες. Αν τις αφήσουμε πιο πολύ, θα κοκκινίσουν, συνήθως. Αυτές που καλλιεργούνται κυρίως για να συλλεχθούν ώριμες, τις έχουμε στην κατηγορία χρωματιστές.

Οι φλάσκες επίσης ξεχωρίζουν στις “τετράγωνες” που το φάρδος και το ύψος είναι περίπου τα ίδια και στις τύπου “Lamuyo” (Λαμουγιό) που είναι πιο μακριές από το φάρδος τους.

Χρησιμοποιείστε τα βελάκια για να δείτε περισσότερα.

Επιλογή από τις Φλάσκες Πιπεριές

Οι περιγραφές των ειδών, οι υποδείξεις, η διάρκεια και εποχή της καλλιέργειας αποτελούν την καλύτερη τεχνική γνώση της ProPlant και αναφέρονται εδώ μόνον ενδεικτικώς.

Τα φυτά, ως βιολογικά όντα, μπορεί να εκφράζουν διαφορετικά χαρακτηριστικά, όπως μέγεθος ή σχήμα, αναλόγως με τις τοπικές κλιματολογικές συνθήκες, την σύσταση του εδάφους και την καλλιεργητική τεχνική (φαινότυπος).

Καθώς όλοι οι προαναφερθέντες ή μη παράγοντες είναι εκτός ελέγχου της ProPlant, δεν μπορούμε να αναλάβουμε ευθύνη ή να εγγυηθούμε με οποιονδήποτε τρόπο ότι οι προβαλλόμενες ποικιλίες ή υβρίδια θα εκφράσουν τα ίδια χαρακτηριστικά στον δικό σας αγρό ή θερμοκήπιο.

Η ProPlant προτείνει εμφατικώς στους πελάτες της να μη καλλιεργούν για πρώτη φορά μία νέα ποικιλία σε έκταση μεγαλύτερη του 10% της συνολικής και οπωσδήποτε σε έκταση μικρότερη από 500 m2, ώστε να διαπιστώνουν μόνοι τους την καταλληλότητα των υβριδίων ή ποικιλιών για τις δικές τους συνθήκες.

shadow

[be_published_modified_date]