Κατηγορία Είδους: Λάχανα

Τα λάχανα διακρίνονται αναλόγως με την προορισμό τους: για την φρέσκια αγορά ή για επεξεργασία (βιομηχανία). Τα δεύτερα είναι πιο σκληρά και κρατούν πολύ στο χωράφι. Όμως, δεν ενδείκνυνται για φρέσκια σαλάτα ή λαχανοντολμάδες, που είναι οι κύριες χρήσεις του λάχανου στην Ελλάδα.

Ακέφαλο λάχανο με εντυπωσιακά σκούρα πράσινα φύλλα με παχιά άσπρα νεύρα. Για την φρέσκια αγορά και μοντέρνα μαγειρική. Παραγωγή φθινόπωρο – χειμώνας

shadow

Το kale με την καλύτερη γεύση που προτιμούν οι σεφ. Ανθεκτικό στον χειμώνα. Φύλλα μαυρο-πράσινα.

shadow

Κινέζικο λάχανο με ωραίες ομοιόμορφες κεφαλές,που διατηρούν ωραίο πράσινο χρώμα μετά την συντήρηση. Μη τα συλλέγετε υπερώριμα.

shadow

Πρώιμα Λαχανάκια Βρυξελλών με σκούρο πράσινο χρώμα και φύτευση Απρίλιο έως Αύγουστο αναλόγως περιοχής.

shadow

Υβρίδιο 100 ημερών για την φρέσκια αγορά, με καλή διατηρησιμότητα στο χωράφι και το ψυγείο.

shadow

Λάχανο τ. Σαβόι 85+ ημερών. Κεφαλές τυπικού βάρους 2,5 – 3,5 kg. Για την φρέσκια αγορά και επεξεργασία.

shadow

Πρώιμο λάχανο 65+ ημερών. Κεφαλές τυπικού βάρους 1,80 kg. Για την φρέσκια αγορά

shadow

Το καλύτερο κόκκινο λάχανο της αγοράς! 75-80 ημερών. Κεφαλές στρογγυλές εως οβαλ, 1,5 -2 kg. Ημίσκληρο. Για την φρέσκια αγορά.

shadow

Λάχανο 90 περίπου ημερών για επεξεργασία. Σκληρές γκριζοπράσινες κεφαλές. Αντοχή στα σκασίματα. Καλή διατηρησιμότητα στο χωράφι.

shadow

Λάχανο 90-100 ημερών για επεξεργασία. Σκληρές γκριζοπράσινες κεφαλές. Αντέχει στο κρύο. Καλή διατηρησιμότητα στο χωράφι.

shadow