Κατηγορία Είδους: Μπρόκολα

Μπρόκολα υπάρχουν πράσινα και κόκκινα. Τα τελευταία είναι μάλλον έγχρωμα κουνουπίδια. Βασικοί δείκτες ποιότητος στα μπρόκολα είναι η λεία και η συνεκτική κεφαλή.

Τα μπρόκολα διακρίνονται σε αυτά που δίνουν μία μόνο κεφαλή και σε αυτά που δίνουν πολλά παραπούλια μετά την συγκομιδή της κύριας κεφαλής. Τα μονοκέφαλα προτιμώνται από όσους παράγουν για εξαγωγή, ενώ αυτά με τα παραπούλια προτιμώνται από παραγωγούς για την λαϊκή και την τοπική αγορά.

Ροζ (μοβ) μπρόκολο 80 – 90 ημερών για φύτευση όλον τον χρόνο. Πυκνή ποιοτική κεφαλή.

shadow

Πράσινο μπρόκολο 80-85 ημερών. Συλλογή από αρχές φθινοπώρoυ έως και χειμώνα. Έχει λίγα παραπούλια. Ανθεκτικό στην ζέστη.

shadow

Δυνατό πρώιμο υβρίδιο μπρόκολο για συγκομιδή στις 65-80 μέρες με πολλά παραπούλια.

shadow

Πράσινο μπρόκολο 80-100 ημερών. Φύτευση: 15 Αυγούστου – τέλος Σεπτεμβρίου. Έχει παραπούλια. Ευαίσθητο στην ζέστη.

shadow

Πρώιμο μπρόκολο περίπου 85 ημερών για φυτεύσεις άνοιξη-καλοκαίρι. Όχι σε περιόδους με παγετό. Για φρέσκια αγορά και επεξεργασία.

shadow

Πρώιμο μπρόκολο περίπου 80 ημερών με υψηλής ποιότητος κεφαλή. Για φρέσκια αγορά και επεξεργασία.

shadow

Υψηλής ποιότητος κεφαλές για την φρέσκια αγορά και εξαγωγές.

shadow

Μωβ μπρόκολο 100 – 110 ημερών για παραγωγή Νοέμβριο – Ιανουάριο. Δυνατό φυτό. Κεφάλι 1 kg +

shadow