Σπορόφυτα ProPlant

Η ProPlant παράγει σπορόφυτα από όλες τις γνωστές εμπορικές ποικιλίες και υβρίδια λαχανικών, καθώς και μία επιλογή από αρωματικά και άνθη.

Η παραγωγή μας βασίζεται σε σπορές κατόπιν παραγγελίας των πελατών. Αναλόγως το είδος και την ποικιλία, υπάρχει μία ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας.

Παραλλήλως και για τα είδη της εποχής, παράγουμε σπορόφυτα από τις βασικές ποικιλίες και υβρίδια για να καλύπτουμε έκτακτες ανάγκες των πελατών. Σε περιόδους ζητήσεως, μπορεί να μη υπάρχουν διαθέσιμα σπορόφυτα και να πρέπει να γίνει σπορά.

Η εμπειρία των 26 ετών, από το 1989, στην παραγωγή σποροφύτων, μας επιτρέπει να παράγουμε σπορόφυτα σταθερής ποιότητας που να ξεκινούν γρήγορα στον αγρό και να δίνουν μεγάλη παραγωγή.

Οι διαδικασίες ιχνηλασιμότητας, που πρώτοι καθιερώσαμε από το 2000, μας επιτρέπει να γνωρίζουμε από ποια σπορομερίδα έχουν παραχθεί τα σπορόφυτα που σας παραδίδουμε. Αυτό, σε συνδυασμό με την πλήρη περιγραφή τους στο τιμολόγιο πωλήσεως, δίνει εξασφαλίζει στον παραγωγό ότι παρέλαβε ακριβώς το υβρίδιο ή ποικιλία που παρήγγειλε και όχι κάποιο άλλο.

Σπορόφυτα λάχανου

Σολανώδη

Η οικογένεια των Σολανωδών περιλαμβάνει τις τομάτες, κοντές ή αναρριχώμενες, τις πιπεριές, φλάσκες, μακριές, γλυκές ή καυτερές και τις μελιτζάνες, φλάσκες ή μακριές.

Δείτε τα →

Σταυρανθή

Στα Σταυρανθή περιλαμβάνονται τα λάχανα, για επεξεργασία (σκληρά) ή για την φρέσκια αγορά (μαλακά), τα κουνουπίδια, από υπερπρώιμα έως και 5μηνίτικα και τα μπρόκολα, πράσινα ή μοβ.

Δείτε τα →

Μαρούλια

Στα Μαρούλια βρίσκουμε τα κοινά μαρούλια (τύπου Cos), τα iceberg, τις γαλλικές σαλάτες (butterhead) και τα κατσαρά τύπου Battavia, όπου περιλαμβάνονται και οι λόλλες, πράσινες ή κόκκινες.

Δείτε τα →

Κολοκυνθοειδή

Στα Κολοκυνθοειδή, θα βρούμε τα κολοκυθάκια, τα αγγούρια, μακριά και κοντά, τα καρπούζια, βαρέλες, στρογγυλά ή μίνι, με σπόρια ή άσπορα και τα πεπόνια, που έρχονται σε πάρα πολύ μεγάλη ποικιλία μορφών και χρωμάτων.

Δείτε τα →

Αρωματικά

Στα Αρωματικά, περιλαμβάνονται τα σέλινα, φυλλώδη ή με χοντρό μίσχο των φύλλων (τύπου celery), οι σελινόριζες, ο μαϊντανός, αλλά και η ρίγανη και το θυμάρι.

Δείτε τα →

Ανθοκομικά

Η ProPlant φτιάχνει μία επιλογή ανθοκομικών, που περιλαμβάνει βασιλικό, βιολέτες, πανσέ και κατηφέδες.

Γιατί προτιμάτε τα σπορόφυτα ProPlant;

1. Τα σπορόφυτα ProPlant δίνουν μεγάλη απόδοση

Μεγαλωμένα με τις ιδανικές αναλογίες θρεπτικών στοιχείων, είναι σε θέση να αποδώσουν τα μέγιστα στον αγρό.

2. Σύστημα ιχνηλατήσεως για να γνωρίζετε τι παραλαμβάνετε.

Από το 2000, η ProPlant έχει σύστημα ιχνηλατήσεως, το οποίο επιτρέπει να γνωρίζουμε από ποια σπορομερίδα ήταν τα σπορόφυτα κάθε πελάτη.

3. Η ProPlant καλύπτει τις ανάγκες του παραγωγού!

Η ProPlant καλύπτει τις ανάγκες του παραγωγού, παράγοντας σπορόφυτα από όλες τις γνωστές ποικιλίες και υβρίδια, χωρίς να προσπαθεί να φορτώσει στον παραγωγό συγκεκριμένες ποικιλίες.

4. Ο παραγωγός παίρνει τα φυτά που παρήγγειλε!

Η ProPlant πωλεί τις ποικιλίες και υβρίδια ονομαστικώς. Στο τιμολόγιο δεν αναγράφεται μόνον το είδος (πχ. «σπορόφυτα τομάτας», αλλά και το υβρίδιο (πχ. «Optima»). Έτσι, ο παραγωγός είναι βέβαιος ότι παρέλαβε την ποικιλία που παρήγγειλε.

5. Κάλυψη έκτακτων αναγκών παραγωγού.

Η ProPlant παράγει χωρίς παραγγελία μία καλή γκάμα ποικιλιών και υβριδίων για να καλύπτει τις περισσότερες έκτακτες ανάγκες του παραγωγού.

6. Ρεαλιστική ποσότητα ελάχιστης παραγγελίας.

Η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας είναι ρεαλιστική για τα μεγέθη ακόμα και των μικρών παραγωγών.

7. Η ProPlant νοιάζεται για όλους τους παραγωγούς!

Η ProPlant έχει στον νου της όλους τους παραγωγούς, μικρούς και μεγάλους, νέους και παλαιούς και όχι μόνον τους μεγάλους πελάτες της.

8. Ίδια και σταθερή ποιότητα σποροφύτων!

Όλοι οι πελάτες της ProPlant παραλαμβάνουν την ίδια ποιότητα σποροφύτων.

9. Πείρα 26 ετών!

Η εμπειρία μας των 26 ετών είναι η μεγαλύτερη της αγοράς και εγγυάται την ποιότητα των σποροφύτων. Στις εγκαταστάσεις μας, το 1989 χρησιμοποιήθηκαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα δίσκοι για την παραγωγή σποροφύτων λαχανικών!

10. Έξυπνη συσκευασία για χαμηλότερο κόστος μεταφοράς!

Η έξυπνη συσκευασία μας σημαίνει ότι πληρώνετε χαμηλότερα μεταφορικά για τα σπορόφυτά σας